WELKE METHODES GEBRUIKEN WE?

Bioresonantie

Bij de metingen maak ik gebruik van de Bioscan SRT en Bioscan MSA. Een zeer uitgebreide gezondheidscheck op 100 gezondheidsgebieden; meting van de balans van 40 meridianen en de mogelijke invloed van 80.000 frequenties (zoals bijvoorbeeld vitamines, mineralen, bacteriën, virussen, zware metalen, parasieten etc)

Persoonlijk Voedingsadvies

Ruim 150 tot 200 voedingsmiddelen worden per stuk doorgemeten en bekeken wordt in hoeverre het je lichaam stress geeft. Hieruit volgt een voedingsadvies gedurende 8 weken.

Plus vitamine-, mineralen- en kruidenadvies

Iriscopie

Met de iriscoop kun je kijken naar de structuur van je iris. Vlekken, strepen en verkleuringen weerspiegelen jouw aard en aanleg. De iris staat in directe verbinding met de hersenen en het zenuwstelsel. Hieruit kun je opmaken wat je sterke en zwakke kanten zijn. Hoe je energiehuishouding is, waar het misschien wat weg lekt en waar je het goed bij je kan houden. En welke orgaansystemen aandacht vragen en welke juist sterk zijn. 

ACT & Psychosociale Therapie

Psychosociale begeleiding en coaching met gebruik van ACT (acceptance en committment therapie) om jou optimaal en stralend in balans te brengen. Hiervoor gebruik ik daarnaast verschillende psycho-energetische technieken. 

E-boek Gezonder Eten

10 basisprincipes voor een gezonder en slanker leven. Een duidelijk e-book met simpele en natuurlijke tips om energieker, fitter én slanker te worden. De beste tips verzameld uit de nieuwste inzichten.  

Kunstzinnige therapie

Beeldend Helen sessies waarbij ik gebruik maak van kunstzinnige therapie,  en lichamelijke energetische psychosociale therapie. Als je behoefte hebt aan een meer bewustwording over jezelf op meerdere energetische lagen.

Energetische therapie & Magnetiseren

Bloesemremedies & Celzouten

Chakra Therapie

Vitamine- en Mineralen advies

Voor de duidelijkheid: wij stellen geen diagnose, hiervoor verwijzen wij u naar een arts. Het is een energetische meting. Bestmethode sluit iedere aansprakelijk uit voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden betreffende de informatie op deze website.

Iriscopie, energetische therapie,  magnetiseren, chakratherapie, voedingsadvies &  vitamine adviezen zijn onderdeel van mijn opleiding tot Life Sciene Therapeut. 

MAAK EEN AFSPRAAK

info@ingridmolkenboer.nl

06-51122539

Whatssapp  

CONTACT INGRID

Bereikbaar via whatssapp, telefoon, mail en sms.

Bel of mail gerust als je nog vragen hebt.

ADRESSEN PRAKTIJK

Soest

Burg. Grothestraat 53

3761 CL Soest

's-Hertogenbosch

Geert van Woustraat 17

5212 RH