drs. INGRID MOLKENBOER

NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT 

& PSYCHOLOOG

“HET IS MIJN PASSIE,

om jou de beste (natuurlijke) handvatten aan te bieden voor een optimale gezonde leefstijl, zodat jij in balans bent en weer energiek geniet van elke dag! “

Mijn aandachtsgebieden zijn:

  • VOEDING
  • (HORMOON)BALANS
  • MIND & BODY & ENERGY
  • ONTSTRESSEN
  • VITAMINES EN MINERALEN
  • DETOX
  • OVERGANGSKLACHTEN
  • MEER ENERGIE 
  • MBV NATUURGERICHTE & PSYCHO-ENERGETISCHE THERAPIEËN

” Je krijgt handvatten op al deze gebieden met als doel minder chronische klachten zowel fysiek als emotioneel, gezonder eten, meer energie, meer rust, minder stress, meer tijd voor jezelf en je voelt je super!
Wie wil nou niet een leuker en gemakkelijker leven met meer ontspanning, geluk, gezondheid, rust, liefde en een gevoel van succes en vrijheid! “

%

NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT & psycholoog  

Over drs Ingrid Molkenboer

" ‘Alles is energie, een natuurlijk, energetisch geheel. Met die gedachte begon ik ooit aan mijn studie psychologie. Mijn basis. In die studie ontdekte ik hoe de psyche samenwerkt met alle andere processen in een mens: fysiek en hormonaal. En dat voeding daar een rol in speelt.

Na mijn afstuderen in 1999 volgde ik opleidingen in natuurgeneeskunde, psychologie, energetische geneeskunde en voeding en ontdekte ik doeltreffende methodes waarmee ik mijn holistische benadering in praktijk kon brengen.

In mijn praktijk staat de holistische visie centraal, wat betekent dat rekening wordt gehouden met de mens in zijn geheel, zowel lichaam, geest en ziel.

Ondertussen werk ik al 20 jaar met de Bestmethode, een geavanceerd systeem om je energie in balans te brengen. De methode is constant uitgebreid met de Bioscan SRT en de Bioscan MSA. Die nieuwe technieken maken het systeem steeds accurater en fijngevoeliger, de resultaten blijven me verbazen.

Vooral vrouwen kloppen bij me aan omdat ze vastlopen, energetisch, fysiek, hormonaal in balans. Met zogenaamde ‘vage’ klachten die helemaal niet vaag blijken te zijn, maar een logisch geheel van fysieke, mentale en emotionele pijn en klachten.

Het is zo ongelofelijk mooi dat vrouwen ontdekken hoe al die klachten met elkaar verbonden zijn. En hoe ze daar met homeopathische ondersteuning en een (vaak tijdelijke) aanpassing van hun voeding wat aan kunnen doen. Zodat ze energetisch, fysiek, emotioneel en hormonaal weer in balans komen.

 

 

We ontdekken steeds meer over het vrouwelijk lichaam, de werking van hormonen, de samenwerking met organen, hersenen, zenuwen, stemmingen en hoe lichaamsgerichte behandelingen hier balans en rust in kunnen brengen. Ik blijf me daarin verdiepen, volg bijscholingen en woon lezingen, seminars en congressen bij. Maar het meeste leer ik natuurlijk van al die vrouwen, van hun ervaringen. "

Ik streef naar een holistische benadering om jou zo optimaal mogelijk in balans te brengen."

---------------------------------

ENKELE OPLEIDINGEN:

Psychologie (Neuropsychologie) aan de Rijks Universiteit Utrecht, Master behaald

Medische & Psychosociale Basiskennis PLATO erkend (CPION)

Gewichtsconsulent (BGN)

Iriscopie  /  Bioresonantie / Levend Bloed Analyse ( Life Science Therapeut van Vita Opleidingen)

Psychosociaal Beeldend Coach (Academie 't Vrije Pad)

Healing /  Chakratherapie / Intuïtieve Ontwikkeling (Life Science Therapeut van Vita Opleidingen)

EMDR / PSYCH K / De Reis naar Binnen 

Diverse Orthomoleculaire Bijscholingen

drs. Ingrid Molkenboer (2024)

 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

info@ingridmolkenboer.nl

06-51122539

Whatssapp  

CONTACT INGRID

Bereikbaar via whatssapp, telefoon, mail en sms.

Bel of mail gerust als je nog vragen hebt.

ADRESSEN PRAKTIJK

Soest

Burg. Grothestraat 53

3761 CL Soest

's-Hertogenbosch

Geert van Woustraat 17

5212 RH