FAQ

Veelgestelde Vragen 

Waarom zou ik me laten testen door middel van een B.E.S.T. test? 

Een B.E.S.T. test is een unieke combinatie van Acupunctuur, Biofeedback en Homeopathie en de nieuwste computertechnieken en geeft een duidelijk beeld van welke stressoren van invloed zijn op je lichaam. Je wordt actief betrokken bij het balanceren en in stand houden van de gezondheid van je eigen lichaam. Het is voor iedereen die haar/zijn gezondheid op een hoog peil wil brengen en houden, als ook voor diegenen met chronische aandoeningen ter ondersteuning.

Hoe verschilt dit van reguliere medische behandelingen? 
Conventionele geneeskunde is buitengewoon effectief in crisismanagement betreffende de gezondheid, het diagnosticeren en het voorschrijven van medicijnen die symptomen kunnen onderdrukken.
Een B.E.S.T. test geeft een totaalbeeld van de conditie van het lichaam, waarbij ook onderliggende factoren worden bekeken.

Geneest een B.E.S.T. consult ziektes? 
Het belangrijkste doel bij een B.E.S.T. test is het evalueren van de energiestroom in het lichaam en het verminderen van de hoeveelheid keuzes/stressoren die het lichaam heeft ter bevordering van een gezonde staat. Indien het lichaam in een gezonde conditie verkeert, kan er ook veel gemakkelijker met ziekte worden omgegaan waardoor ziektes sneller genezen.
Het is niet bedoeld voor medische diagnoses, als een medische behandeling of als vervangmiddel voor medische ingrepen.

Wanneer is een test zinvol? Het kan ingezet worden bij:
• Ter versterking van het afweersysteem
• Bij chronische klachten zoals eczeem, allergieën, candida en andere schimmelinfecties, vermoeidheid, migraine, darmklachten etc.
• Bij onduidelijke klachten

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?
Nee hoor, de zorgverzekeraars die (gedeeltelijk) vergoeden doen dit zonder verwijsbrief.

Hoe gaat het met de rekening?
Na afloop van het 1e consult krijgt je een factuur. Deze betaal je aan de praktijk. Vervolgens vraag je deze kosten zelf eventueel (gedeeltelijk) terug van de zorgverzekeraar. Je kunt betalen via pin of contant.

Trakteer jezelf op een B.E.S.T. behandeling! Je gehele energiesysteem wordt terug in balans gebracht. Hierdoor zul je je een stuk energieker gaan voelen, beter met lichamelijke klachten kunnen omgaan, sneller herstellen en je lichaam in een goede conditie houden. Zie het als een APK voor jezelf.

MAAK EEN AFSPRAAK

info@ingridmolkenboer.nl

06-51122539

Whatssapp  

CONTACT INGRID

Bereikbaar via whatssapp, telefoon, mail en sms.

Bel of mail gerust als je nog vragen hebt.

ADRESSEN PRAKTIJK

Soest

Burg. Grothestraat 53

3761 CL Soest

's-Hertogenbosch

Geert van Woustraat 17

5212 RH