BESTMETHODE

 

De BESTmethode staat voor een vorm van bioresonantie en een unieke combinatie van Acupunctuur, Biofeedback, Homeopathie en de nieuwste computertechnieken en schetst een energetisch beeld van je lichaam. Zie het als een APK voor je lichaam.
Het systeem meet je lichaam door en detecteert welke factoren chronische en meer acute stress veroorzaken en herbalanceert je lichaam gelijk. Na gemiddeld 3 behandelingen krijgen alle delen van je lichaam weer voldoende energie, die nodig is om het zelf helend vermogen van je lichaam te activeren. Daarnaast maak ik gebruik van aanvullende natuurgeneeskundige technieken om je zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig om het lichaam in balans te brengen met de Bestmethode.

De 1e behandeling is de meest uitvoerige. Hierbij word je geheel doorgemeten met bioresonantie; er wordt een 40 punten gezondheidscheck afgenomen. Ook word je gelijk gebalanceerd en wordt er een balancerende remedie samengesteld, die je meekrijgt.
Een uitgebreide voedingstest wordt afgenomen, waarbij 150-200 voedingsmiddelen worden doorgemeten. Over het algemeen volgen hierna nog twee kortere testen.
Bij de 2e behandeling word je op een dieper niveau in balans gebracht en worden er nogmaals homeopathische druppels samengesteld.
Er wordt uitgebreid gekeken naar vitamines & mineralen en naar allerlei factoren die stress kunnen geven aan je lichaam (van voeding tot huisstof).

Bij de 3e behandeling wordt je nogmaals doorgemeten en de voeding wordt doorgenomen die de 1e keer afviel. Afhankelijk van de resultaten na het 3e consult zal eventueel nog een een 4e behandeling geadviseerd worden.

De 3 behandelingen vinden plaats over een periode van ongeveer 8 weken. Afhankelijk van het resultaat dat aan het eind van iedere behandeling met de cliënt wordt doorgenomen, wordt eventueel de volgende afspraak gepland. Bij zware of chronische klachten kunnen er eventueel meerdere testen nodig zijn.

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

vermoeidheid, futloos en weinig energie
migraine
darmklachten
last van candida of vaginale schimmelinfecties
depressief gevoel
opvliegers
stemmingswisselingen
haarverlies
menstruatieveranderingen
gewichtstoename
hormonale klachten
nachtzweten of toename transpiratie
pijnlijke gezwollen borsten
angstig of paniekerig gevoel
slaapstoornissen
stress klachten en burnout
een is dit alles gevoel ?
geen energie
en nog veel meer!…..

 

Hoe fijn zou het zijn als je klachten verminderen op een natuurlijke manier! Ik help je daarbij in de praktijk met de uitgebreide metingen, aangevuld met gerichte tips, adviezen en aanvullende behandelingen in de praktijk.

Ínclusief uitgebreid voedingsadvies!

Tijdens de behandeling wordt er uitgebreid gekeken naar voeding;
Er worden ongeveer 150 – 200 voedingsmiddelen doorgemeten. Hierdoor krijg je weer meer grip op je lichaam, wat nodig is om deze in een zo gezond mogelijke staat te brengen en te houden. Het is de brandstof van je lichaam!

 

WAT GEBEURT ER TIJDENS DE BEHANDELING? 

Tijdens de behandeling worden energiebanen gemeten met behulp van metingen op acupunctuurpunten op je vingers (naast de nagels) om een beeld te krijgen van de conditie van je afweersysteem. Elke acupunctuurpunt correspondeert met een van je organen.
Wordt nu op zo’n acupunctuurpunt aan het begin of eind van een meridiaan een zwakke pijnloze prikkel gegeven, dan wordt deze prikkel aan het orgaan doorgegeven die deze op zijn beurt beantwoordt. De test geeft aan of deze normaal (groen), overprikkeld (rood) of te zwak (geel) is.
 

Deze worden in kaart gebracht met een uniek evaluatiesysteem met meer dan 80.000 informatieve substanties. Gekeken wordt o.a. naar de invloed van medicijnen, schimmels, allergieën, hormonen, bacteriën, virussen, chemicaliën, gifstoffen, elektromagnetische straling, pesticiden etc.
Al deze invloeden worden bekeken om te kijken wat nodig is om je lichaam weer in balans te krijgen.

Zodra bepaald is van welke invloeden er sprake zijn, worden deze specifieke frequenties tijdens de behandeling en via druppels of korrels als balancerende remedie aangeboden. Het doel is om het zelf herstellende vermogen van je eigen lichaam te activeren.

Deze praktijk maakt gebruik van de Bioscan SRT en de Bioscan MSA(Spro) *

wij stellen overigens géén diagnose, hiervoor verwijzen wij u naar een arts.

* BEST staat voor Bio Energetische Stress test, ook wel Meridian Stress Assessment genoemd (MSAS). Het is een vorm van bioresonantie. In de praktijk wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie, de Bioscan MSA(S) en de Bioscan SRT.

VOOR WIE?

Als je al heel veel hebt geprobeerd, maar nog niks heeft geholpen

als je chronische klachten hebt

als aanvulling bij een reguliere behandeling

als je persoonlijk voedingsadvies wilt

als APK van je eigen lichaam!

als versterking van je immuunsysteem

maar ook als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en advies op maat wilt

Naast een natuurgeneeskundig consult kun je ook terecht voor psychosociale consulten.

Als woorden tekortschieten, als je afstand wilt nemen van je denken en een andere weg zoekt om je energie weer te laten stromen.

Beeldend helen: maak ruimte voor jezelf

Je handen doen het werk. Daar hoef je niet creatief voor te zijn, want met beeldend helen doe je niets anders dan je energie uit te hoofd naar je handen te laten stromen. Als een meditatieve oefening waarbij je niet stil op een kussentje hoeft te zitten met je ogen dicht.

Door je creativiteit aan te spreken ga je out of the box denken, je haalt iets uit elkaar, zet het op een nieuwe manier in elkaar. Bekijkt het op een afstand en ontmoet jezelf, verbaast jezelf, herkent jezelf.

Je maakt verbinding met jezelf in drie lagen: handelen, voelen en denken. Je herkent je overlevingsmechanismen. Alles wat je jezelf hebt aangeleerd en wat je nu in de weg zit om vol te leven en genieten.

Je zet kleine stapjes uit je comfortzone, vergroot je zelfvertrouwen, doorbreekt ingesleten patronen en maakt ruimte voor jezelf. Voor jouw waarden, kwaliteiten en wensen.

Hierbij maak ik gebruik van kunstzinnige therapie, ACT, healing en psychosociale therapie

Wil jij ook op een natuurlijke manier herstellen en stralend in balans zijn? 

Dan is dit iets voor jou! Je wordt actief betrokken bij het balanceren en in stand houden van de gezondheid van je eigen lichaam. Het is voor iedereen die haar/zijn gezondheid op een hoog peil wil brengen en houden, als ook voor diegenen met chronische aandoeningen ter ondersteuning.

Maak nu gelijk een afspraak 06-51122539

 

MAAK EEN AFSPRAAK

info@ingridmolkenboer.nl

06-51122539

Whatssapp  

CONTACT INGRID

Bereikbaar via whatssapp, telefoon, mail en sms.

Bel of mail gerust als je nog vragen hebt.

ADRESSEN PRAKTIJK

Soest

Burg. Grothestraat 53

3761 CL Soest

's-Hertogenbosch

Geert van Woustraat 17

5212 RH