NATUURLIJK HERSTELLEN

TRAJECT BESTMETHODE

  • 3 behandelingen met de Bestmethode
  • over een periode van 8 weken
  • inclusief uitgebreid persoonlijk voedingsadvies
  • inclusief vitamine- en mineralen advies
  • Een BIO-check voor je lichaam
  • inclusief 3x balancerende homeopathische korrels / druppels
  • met de nieuwste meettechnieken en een combinatie van acupunctuur, homeopathie en biofeedback.
  • GRATIS e-book Gezonder Eten
  • 1e behandeling + intake (120 euro), 2 vervolg behandelingen (90 euro per sessie)

Totaal 300 Euro

(vergoeding mogelijk via de aanvullende verzekering! vraag het na bij je zorgverzekeraar of kijk op www.batc.nl)

KORTING: METINGEN BESTMETHODE na 4e CONSULT IN 1e JAAR: 45 EURO PER SESSIE

– LOSSE CONSULTEN NA Traject en na 1e jaar: 90 Euro Per Sessie

WELKE METHODES GEBRUIKEN WE?

BIOSCAN SRT EN MSA

Bij de metingen met de BESTMETHODE maak ik gebruik van de Bioscan SRT en Bioscan MSA. Een zeer uitgebreide gezondheidscheck op 100 gezondheidsgebieden; meting van de balans van 40 meridianen en de mogelijke invloed van 80.000 frequenties (zoals bijvoorbeeld vitamines, mineralen, bacteriën, virussen, zware metalen, parasieten etc)

VOEDINGSADVIES

Ruim 150 tot 200 voedingsmiddelen worden per stuk doorgemeten en bekeken wordt in hoeverre het je lichaam stress geeft. Hieruit volgt een voedingsadvies gedurende 8 weken. 

BIOSCAN SWA

Een energetische meting geeft 250 parameters in 32 gebieden in je lichaam en geeft informatie over het cardiovasculaire systeem, botten en skelet, het functioneren van je organen, cholesterol, PH waarde, suikerwaarden, vitaminen, mineralen, sporenelementen, zware metalen en allergieën.  het is een innivatief meetinstrument. Je hoeft alleen maar een staaf vast te houden voor de meting. 

Ondersteunende Therapieën bij de Bestmethode:

PSYCHOSOCIALE THERAPIE

Psychosociale begeleiding en coaching om jou optimaal en stralend in balans te brengen. Hiervoor gebruik ik verschillende psycho-energetische technieken. 

E-BOOK GEZONDER ETEN

10 basisprincipes voor een gezonder en slanker leven. Een duidelijk e-book met simpele en natuurlijke tips om energieker, fitter én slanker te worden. De beste tips verzameld uit de nieuwste inzichten.  Krijg je GRATIS bij een traject als pdf toegestuurd. 

IRISCOPIE

Met de iriscoop kun je kijken naar de structuur van je iris. Vlekken, strepen en verkleuringen weerspiegelen jouw aard en aanleg. De iris staat in directe verbinding met de hersenen en het zenuwstelsel. Hieruit kun je opmaken wat je sterke en zwakke kanten zijn. Hoe je energiehuishouding is, waar het misschien wat weg lekt en waar je het goed bij je kan houden. En welke orgaansystemen aandacht vragen en welke juist sterk zijn. 

LBA ANALYSE

LBA (Levend Bloed Analyse) is een methode om vooral de kwaliteit van het bloed in levende toestand te bestuderen. Het is verbazingwekkend hoeveel verstoringen er te zien zijn. Er wordt o.a. gekeken naar de activiteit van de rode bloedcellen, de witte bloedcellen, de vorm van de rode bloedcellen, de aanwezigheid van belastingen. De informatie wordt gebruikt ter ondersteuning van de behandeling met behulp van de Bestmethode. 

MAAK EEN AFSPRAAK

info@bestmethode.nl

06-51122539

Bereikbaar via whatssapp, telefoon, mail en sms.

 

ADRES PRAKTIJK

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest