5 NATUURGERICHTE PRINCIPES

 

DE BASIS IS ENERGIE

 

Alles bestaat uit energie, ook ons lichaam. In de consulten wordt gebruik gemaakt van de B.E.S.T. methode. Dit is een vorm van energetisch testen. Door metingen op meridianen wordt het energiesysteem van jouw lichaam bekeken. Door allerlei invloeden van buitenaf kan deze uit balans zijn geraakt, zoals stress, slechte voeding, straling, antibiotica.

 

DRAINAGE & PRIKKELOVERDRACHT 
Door middel van dit systeem wordt gemeten waar welke verstoringen in het lichaam zitten. Vervolgens kunnen met behulp van een uitgebreid evaluatiesysteem de invloed van deze verstoringen (medicijnen, elektromagnetische straling, gifstoffen, schimmels, allergieën, hormonen, bacteriën, virussen, chemicaliën, pesticiden etc.) in beeld worden gebracht, waarbij met meer dan 60.000 frequenties gewerkt wordt. Doel is de energiebanen weer in balans te brengen zodat het zelfherstellende vermogen van je eigen lichaam wordt geactiveerd.

DE PSYCHE
Lichaam en geest werken nauw met elkaar samen. Gezond zijn heeft ook te maken met geestelijk in balans zijn. Je wordt actief betrokken bij het balanceren en in stand houden van de gezondheid van je eigen lichaam. Ik probeer je informatie te geven waardoor het hele energiesysteem (zowel fysiek als emotioneel) opnieuw in balans wordt gebracht. Na ongeveer 4 behandelingen krijgen alle delen van het lichaam weer die energie die nodig is om het zelfhelende vermogen van het lichaam weer te activeren.
Daarnaast ben ik psycholoog en sta dus altijd open voor ondersteuning mocht daar behoefte aan zijn.

VOEDING
Voeding is de basis van onze gezondheid.Een goede voeding is nodig om het lichaam te voorzien van voedingsstoffen die we nodig hebben om optimaal te functioneren. Er wordt zo nodig een voedingstest afgenomen specifiek afgestemd op de persoon en je krijgt persoonlijke voedingsadviezen mee. Hierdoor wordt meer grip op het lichaam verkregen, wat nodig is om het in een zo gezond mogelijke staat terug te brengen en te houden.


Deze 5 natuurgerichte principes zijn de basis van elke BATC ZORGVERLENER

MAAK EEN AFSPRAAK

info@ingridmolkenboer.nl

06-51122539

Whatssapp  

CONTACT INGRID

Bereikbaar via whatssapp, telefoon, mail en sms.

Bel of mail gerust als je nog vragen hebt.

ADRES PRAKTIJK

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest