Wat is de Bestmethode?

De BESTmethode is een unieke combinatie van Acupunctuur, Biofeedback, Homeopathie en de nieuwste computertechnieken en schetst een energetisch beeld van je lichaam. Zie het als een APK voor je lichaam.
Het systeem meet je lichaam door en detecteert welke factoren chronische en meer acute stress veroorzaken en herbalanceert je lichaam gelijk. Na gemiddeld 3 behandelingen krijgen alle delen van je lichaam weer voldoende energie, die nodig is om het zelf helend vermogen van je lichaam te activeren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig bij de BESTmethode?
Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig om het lichaam in balans te brengen met de Bestmethode.

De 1e behandeling is de meest uitvoerige. Hierbij word je geheel doorgemeten, er wordt een 40 punten gezondheidscheck afgenomen. Ook word je gelijk gebalanceerd en wordt er een balancerende remedie samengesteld, die je meekrijgt.
Een uitgebreide voedingstest wordt afgenomen, waarbij 150-200 voedingsmiddelen worden doorgemeten. Over het algemeen volgen hierna nog twee kortere testen.
Bij de 2e behandeling word je op een dieper niveau in balans gebracht en worden er nogmaals homeopathische druppels samengesteld.
Er wordt uitgebreid gekeken naar vitamines & mineralen en naar allerlei factoren die stress kunnen geven aan je lichaam (van voeding tot huisstof).
Bij de 3e behandeling wordt je nogmaals doorgemeten en de voeding wordt doorgenomen die de 1e keer afviel. Afhankelijk van de resultaten na het 3e consult zal eventueel nog een een 4e behandeling geadviseerd worden. De 3 behandelingen vinden plaats over een periode van ongeveer 8 weken. Afhankelijk van het resultaat dat aan het eind van iedere behandeling met de cliënt wordt doorgenomen, wordt eventueel de volgende afspraak gepland. Bij zware of chronische klachten kunnen er eventueel meerdere testen nodig zijn.

Ínclusief uitgebreid voedingsadvies!

Tijdens de behandeling wordt er uitgebreid gekeken naar voeding; er worden ongeveer 150 – 200 voedingsmiddelen doorgemeten. Hierdoor krijg je weer meer grip op je lichaam, wat nodig is om deze in een zo gezond mogelijke staat te brengen en te houden. Het is de brandstof van je lichaam!

WAARBIJ KAN DE BESTMETHODE WORDEN TOEGEPAST?

Als je al heel veel hebt geprobeerd, maar nog niks heeft geholpen

als je chronische klachten hebt

als aanvulling bij een reguliere behandeling

als je persoonlijk voedingsadvies wilt

als APK van je eigen lichaam!

maar ook als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en advies op maat wilt

als versterking van je immuunsysteem

ENKELE VOORBEELDEN:

Darmklachten

Candida en andere schimmels

vermoeidheid en geen energie

migraine en hoofdpijn

hormonale klachten

overgangsklachten

stressklachten en burn-out

en nog veel meer!…..

Wil jij ook op een natuurlijke manier herstellen met de Bestmethode en stralend in balans zijn? 

Dan is dit iets voor jou! Je wordt actief betrokken bij het balanceren en in stand houden van de gezondheid van je eigen lichaam. Het is voor iedereen die haar/zijn gezondheid op een hoog peil wil brengen en houden, als ook voor diegenen met chronische aandoeningen ter ondersteuning.

Maak nu gelijk een afspraak met Ingrid, 06-51122539

Traject van 3 behandelingen gedurende 8 weken: kosten 300 Euro.